Intern vidensdeling – så nemt som ingenting

Tænk hvis vi kunne beholde vores medarbejderes viden i virksomheden selv når der skiftes ud i staben. Tænk hvis vi fik mere styr på de mange gode ideer vores medarbejdere har og fik handlet på dem. Tænk hvis vi kunne udnytte vores fulde potentiale og arbejde mere effektivt mod et fælles mål. Tænk hvis der fandtes et værktøj så værdien af virksomheden kunne øges og vores ambitioner om en “nøglefærdig” forretning kunne opfyldes!

Hør hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med
vidensdeling og styring af processer!

Vil du have et virtuelt møde?

GIKI er et intuitivt software som alle kan tilgå på web og som app. Programmet dokumenterer og deler vigtige arbejdsprocesser, så du ved, at alle medarbejdere kan levere den samme kvalitet hver gang, og sikrer produkter, du kan være stolt af.

GIKI skaber:

Kvalitetssikring
Få en ensartet og høj kvalitet på tværs af organisationen. Ensartet kvalitet er en afgørende faktor for kundetilfredshed, medarbejdernes trivsel og virksomhedens fremtid.

Kontrolleret vækst

Træk på hele organisationens viden når du vækster ved digitalt at samle alt information om ansvar, procedurer og opgaveløsning. Du gør det nemmere for medarbejderne at navigere mod organisations mål, og undgår at miste fremdrift ved opsigelser og ansættelser.

Effektivisering
Du får overblik! Ledere og medarbejdere får indsigt til let at prioritere opgaver.

Spar dine medarbejderes tid på søgning efter interne informationer, dokumenter og processer, og fjern statusmøder og fulde indbakker.

Når du implementerer GIKI betales en lav afgift pr. bruger pr. måned. Vi stiller konsulenter til rådighed i virksomheden og sørger for en god og tryg overgang for alle.

Optimer jeres processer fra i dag!

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.